Tarihi Pera Palas'ın doğal akustiği ile ünlü Grand Pera Balo Salonu'nda düzenlenen konserler, TRT 2'de müzikseverlerle buluşuyor.

Pera Konserleri

Pera Konserleri'nin bu bölümünde, arp sanatçısı Merve Kocabeyler, arpın renkli doğasını “Bir Arp Sabahı” başlıklı konserle müzikseverlerle buluşturuyor.

Pera Konserleri'nin bu bölümünde, Nil Kocamangil’in viyolonseli, Eren Aydoğan’ın piyanosu ve Mehmet Yasemin’in kemanından oluşan Trio Hermias’ı ağırlıyor, Paris’li bestecilerin farklı oda müziği eserlerinden oluşan bir seçkiyi dinliyoruz.

Tarihi Pera Palace Hotel’in doğal akustiği ile ünlü Grand Pera Balo Salonu’nda dinleyicilerle buluşan Pera Konserleri'nin bu bölümünde, ülkemizin önde gelen baritonlarından Önay Günay ve piyanist Evren Büyükburç Erol'u "Sonbaharda...

Tarihi Pera Palas'ın doğal akustiği ile ünlü Grand Pera Balo Salonu'nda düzenlenen konserlerin ilki olan Sezon Açılış Konseri'nde, piyanoda Francesco Monopoli, flütte Bülent Evcil'i dinliyoruz.

E-posta üyeliğine kaydolun!
TRT 2 mail listesine şimdi abone olun; en yeni programlardan, en son etkinliklerden, kültür ve sanata dair her şeyden ilk sizin haberiniz olsun.