Kültür

Sarayın Lezzetleri'nin bu bölümünde Nevşehir'in mutfağına giren şef Yunus Emre Akkor, Osmanlı zamanında yemek kültürüne dair ilginç bilgiler aktarıyor.

Sarayın Lezzetleri, şef Yunus Emre Akkor'un sunumuyla Türkiye'nin lezzetlerini keşfetmeye devam ediyor. İkinci bölümde Kayseri'nin tatlarıyla izleyenleri buluşturuyor.

Şef Yunus Emre Akkor’un sunduğu “Sarayın Lezzetleri”nde geniş bir coğrafyaya yayılan Osmanlılarda padişahların beslenme kültürü, sofra adabı ve dönemin mutfak ekonomisine dair ilginç bilgiler yer alıyor. Birinci bölümde doğu karadenizin...

E-posta üyeliğine kaydolun!
TRT 2 mail listesine şimdi abone olun; en yeni programlardan, en son etkinliklerden, kültür ve sanata dair her şeyden ilk sizin haberiniz olsun.